Noblesse reprezintă un concept nou, destinat organizării de evenimente, ce se poate adapta oricărui tip de manifestări private (nuntă, botez, aniversare, baluri de absolvire) sau corporate (congrese, seminarii, conferințe).

Cu o tradiție de peste 25 de ani, am dobândit o specializare în organizarea de evenimente, venind în permanență cu soluții și opțiuni creative. Atât experiența, cât și prestigiul dobândit în industria în care activăm, se prezintă ca un garant al sinergiei tuturor elementelor ce concură la reușita evenimentelor.

Locația dispune de o piscină în aer liber, venind ca o completare a întregului context creat, în cadrul căruia poți celebra alături de până la 600 de invitați.

Astfel, vă punem la dispoziție un spațiu distins, proiectat pentru a reflecta cu fidelitate dorințele și emoțiile invitaților dumneavoastră.

În completarea ofertei de preparate culinare, salonul Noblesse vă pune la dispoziție servicii specifice organizării de evenimente: Wedding Planner, Candy Bar, Tort, aranjamente florale pentru salon și Biserică, decorațiuni speciale.

Misiunea noastră în organizarea de evenimente este de a redefini unicitatea fiecărei manifestări!

   Buzău, strada Transilvaniei nr. 520 

https://www.facebook.com/NoblesseByHotelPietroasa/