O mulțime de texturi, culori și arome care să vă trezească simțurile

Nunta, botezul, aniversarea unei nunți de argint, de aur sau chiar de platină, sunt momentele speciale, prețioase și irepetabile în viata fiecăruia dintre noi….

De aceea ne propunem ca aceste momente unice din viața dumneavoastră să le organizăm într-un mod special astfel încât toate aceste evenimente să vă bucure, să vă distreze și să vă facă să vă amintiți cu multă dragoste de aceste clipe fericite, pentru aceasta vă punem la dispoziție salonul nostru principal ce poate găzdui un număr de 300 persoane.

În schimb, dacă doriți o nuntă mai restrânsă sau să organizați o petrecere, Salonul Olive, vă stă la dispoziție  oferindu-vă, într-un decor unic, spațiul necesar pentru un grup de 150 de persoane, pentru că la noi, numele culorilor își pierd valențele obișnuite și creează fiecare în parte o atmosferă aparte.

Dacă plănuiți o întâlnire de afaceri, o petrecere restrânsă sau  chiar un prânz în familie, Salonul Orange, ce poate găzdui până la 16 persoane, reprezintă  alegerea perfectă.

Fiecare eveniment va fi tratat cu importanța unui moment inegalabil, încercând să transpunem în practică ideile și dorințele oaspeților, iar pentru aceasta vă recomandăm firma de catering a hotelului, oricând pregatită pentru a vă crea decorul visat!

De asemenea, vă puteți bucura de gustul mâncărurilor delicioase din confortul caselor sau birourilor dumneavoastră. Suntem pregătiți să primim comenzi atât online, cât și telefonic.  Ne găsiți pe platformele Glovo, TakeAway și telefonic la 📞 (0720) 999 436.