Centrul SPA – O oază de relaxare!

Celebra exclamație a împăratului roman Nero, „Sanitas Per Aquam!” (SPA) însemnând „Sanatate Prin Apă!” simbolizează credința și practica ancestrală a oamenilor în utilizarea complexă a apei la temperaturi și presiuni variabile – băi și împachetări de plante, saune, dușuri – masaj, detoxifierea organismului, accelerarea proceselor metabolice, îmbunătățirea capacității de mișcare și, mai ales, pentru obținerea unei stări de relaxare și confort somato-psihic.

Într-un ambient cald, intim și în sonoritatea difuză a unei muzici relaxante, vă așteptăm la cele mai inovatoare proceduri de întreținere corporală sau de relaxare, o exclusivitate pe piața turistică buzoiană:

Hammam, masaje, Jacuzzi, dușuri emoționale, sală de fitness.

Hammamul relaxează și elimină stresul, oferindu-ți o pauză bine meritată și asigurându-ți o detașare totală de tumultul cotidian.

Este o cameră aromatică în vapori de eucalipt, care relaxează, dar și stimulează deopotrivă, iar efectele de lumină și sunet completează trezirea celor cinci simțuri.

Dușuri emoționaleDușul “Experience Fresh”O ceață răcoroasă cu aromă de mentă, pentru o mai puternică senzație de răcorire după hammam, înainte de dușul tropical.

– Dușul Tropical – milioane de picături fine de apă – însoțite de aromele exotice de maracuja îți vor aminti de însoritele zile de vară prin ambientul coloristic relaxant.

FACILITĂȚI & SERVICIILE SPA

HAMMAM 20 MINUTE 150.00 Lei

DUȘ EMOȚIONAL 30 MINUTE 120.00 Lei

JACUZZI 30 MINUTE 60.00 Lei

(HIDROMASAJ)

MASAJ 50 MINUTE 150 Lei

FITNESS – Gratuit

Aici veți găsi alchimia perfectă între stare de bine, beauty, autenticitate și rafinament.