Centrul SPA – O oază de relaxare!

 

Celebra exclamație a împăratului roman Nero, „Sanitas Per Aquam!” (SPA) însemnând „Sanatate Prin Apă!” simbolizează credința și practica ancestrală a oamenilor în utilizarea complexă a apei la temperaturi și presiuni variabile – băi și împachetări de plante, saune, dușuri – masaj, piscină – ca factor curativ și tonic imunitar natural pentru curățarea epidermei, detoxifierea organismului, accelerarea proceselor metabolice, îmbunătățirea capacității de mișcare și, mai ales, pentru obținerea unei stări de relaxare și confort somato-psihic.

Într-un ambient cald, intim și în sonoritatea difuză a unei muzici relaxante, vă așteptăm la cele mai inovatoare proceduri de întreținere corporală sau de relaxare, o exclusivitate pe piața turistică buzoiană:

Hammam, masaje, Jacuzzi, dușuri emoționale, sală de fitness.

Hammamul relaxează și elimină stresul, oferindu-ți o pauză bine meritată și asigurându-ți o detașare totală de tumultul cotidian.

Este o cameră aromatică în vapori de eucalipt, care relaxează, dar și stimulează deopotrivă, iar efectele de lumină și sunet completează trezirea celor cinci simțuri.

Dușuri emoționaleDușul “Experience Fresh”O ceață răcoroasă cu aromă de mentă, pentru o mai puternică senzație de răcorire după hammam, înainte de dușul tropical.

– Dușul Tropical – milioane de picături fine de apă – însoțite de aromele exotice de maracuja îți vor aminti de însoritele zile de vară prin ambientul coloristic relaxant.

FACILITĂȚI & SERVICIILE SPA

HAMMAM 20 MINUTE 100.00 Lei

DUȘ EMOȚIONAL 30 MINUTE 50.00 Lei

JACUZZI 30 MINUTE 25.00 Lei

(HIDROMASAJ)

MASAJ 40 MINUTE 60.00 Lei

FITNESS 60 MINUTE 25.00 Lei

Aici veți găsi alchimia perfectă între stare de bine, beauty, autenticitate și rafinament.

*) Pentru clienții hotelului cazați la categoria 4* accesul la sala de fitness, Jacuzzi și dușuri emoționale se face gratuit, iar pentru hammam se acordă un discount de 25%.