Nunta, botezul, aniversarea unei nunți de argint, de aur sau chiar de platină, sunt momentele speciale, prețioase și irepetabile în viata fiecăruia dintre noi….

De aceea ne propunem ca aceste momente unice din viața dumneavoastră să le organizăm într-un mod special astfel încât toate aceste evenimente să vă bucure, să vă distreze și să vă facă să vă amintiți cu multă dragoste de aceste clipe fericite, pentru aceasta vă punem la dispoziție salonul nostru principal ce poate găzdui un număr de 300 persoane.

În schimb, dacă doriți o nuntă mai restrânsă sau să organizați o petrecere, Salonul Olive, recent renovat în anul 2011, vă stă la dispoziție  oferindu-vă, într-un decor unic, spațiul necesar pentru un grup de 150 de persoane, pentru că la noi, numele culorilor își pierd valențele obișnuite și creează fiecare în parte o atmosferă aparte.

Dacă plănuiți o întâlnire de afaceri, o petrecere restrânsă sau  chiar un prânz în familie, Salonul  Silver, situat la mezaninul hotelului, ce dispune de o capacitate 20 persoane și  Salonul Orange, ce poate găzdui până la 16 persoane, reprezintă  alegerea perfectă.

Fiecare eveniment va fi tratat cu importanța unui moment inegalabil, încercând să transpunem în practică ideile și dorințele oaspeților, iar pentru aceasta vă recomandăm firma de catering a hotelului, oricând pregatită pentru a vă crea decorul visat!

 

 

 

 
Restaurante Hotel Pietroasa