Aparthotel Pietroasa, o nouă dezvoltare emblematică, reprezintă un proiect unic la nivelul Județului Buzău ce pune la dispoziție o selecție de 17 apartamente, cu două și trei camere, conturând o linie conceptuală autentică.
 
Întregul ansamblu beneficiază de o poziționare privilegiată, chiar în inima orașului Buzău, cu acces facil către toate punctele de interes ale unei vieți urbane.
 
Proiectul dispune de un design iconic, finisaje high-end, ce inspiră permanent prin îmbinarea armonioasă de experiențe dinamice și inovatoare, o frontieră a vieții contemporane. În același timp, Aparthotel Pietroasa beneficiază de o parcare privată și zone comune extrem de generoase.
 
Aparthotel Pietroasa reflectă o abordare atemporală, datorită mixului de arhitectură clasică și modernă, o veritabilă investiție de pasiune și emoții transpuse discret în fiecare detaliu.
 
Spațiile vitrate generoase, ergonomia spațiilor și optimizarea compartimentărilor promovează o infuzie de valori și propune cele mai înalte standarde ale industriei ospitalității.
 
📍 Strada Armoniei 13, Buzău